WebGenerator ProStats

Herenochtend

De herencommissie bestaat uit 8 leden en organiseert elke donderdag van maart t/m oktober op de Holendrecht- en Bullewijkbaan een stableford wedstrijd voor heren tot een EGA handicap 36. De eerste starttijd is om 09:20 uur. Het aantal deelnemers is maximaal 60. Bij inschrijving kunt u zelf uw flight en starttijd kiezen al behoud de wedstrijdleider het recht de starttijden en de flightindeling te wijzigen.

Over alle qualifying wedstrijden in 2016 wordt een puntenklassement van de beste 7 stableford resultaten opgemaakt. Daarnaast worden over dezelfde qualifying wedstrijden twee eclecticklassementen opgemaakt; één voor de handicapcategorie 0 t/m 18.0 en één voor de handicapcategorie 18.1 t/m 36.0.

Behalve de stableford wedstrijden worden vier matchplay wedstrijden georganiseerd , die worden gespeeld op een combinatie van de Abcoudebaan en de Bullewijkbaan.

Op alle wedstrijden die de herencommissie organiseert is het Algemeen Wedstrijd Reglement Olympus 2016 en het Heren Wedstrijdreglement 2016 van toepassing.

In de periode november t/m februari is er ieder donderdagochtend een instuif voor dames en heren zonder handicapvereisten.