WebGenerator ProStats

Maandag Avond Competitie

Maandag Avond Competitie 2017

Welkom bij 25e jaargang van de Maandag Avond Competitie van Open Golfclub Olympus.

Maandag 24 april 2017 gaat de Maandag Avond Competitie van start.
Op 28 augustus 2017 wordt het seizoen afgesloten met een speciale slotwedstrijd en een gezamenlijk diner waarbij ook de klassementsprijzen zullen worden uitgereikt. Noteer dus 28 augustus aanstaande nu al in je agenda.

Alle leden van Olympus met een handicap van 36.0 en lager kunnen meedoen. Als vanouds wordt gespeeld in twee wedstrijdvormen. Iedereen kan aan de stableford wedstrijd deelnemen. Strokeplay wordt opengesteld voor alle leden met een handicap < 21.4. Stableford biedt de keuze om 18 of 9 holes te spelen. Stableford en strokeplay starten wekelijks afwisselend vanaf hole 1 en hole 10. De eerste starttijd is 14.20 uur. De laatste starttijd 16.20 uur.

Deelnemers dienen na afloop van hun ronde direct samen met de marker de resultaten in te voeren bij de terminals. Vervolgens dient de kaart bij de wedstrijdcommissie te worden afgegeven ter controle onder gelijktijdige afdracht van de wedstrijdbijdrage.
Voor meer gedetailleerde informatie, zie het wedstrijdreglement.

De dagresultaten, het puntenklassement (op basis van de mediaan) en het eclecticklassement (ringerscore)worden geautomatiseerd in het ledengedeelte van de site gepubliceerd.
De stand van het ‘3 Punten Birdie’ klassement is te vinden op een van de publieke MAC pagina’s op de site.
Bijzondere verzoeken/afmeldingen/wijzigingen graag zoveel mogelijk per e-mail, richten aan de wedstrijdleider.
Met speciale wensen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden. Soms zal dit niet mogelijk zijn; een week later wellicht wel.
Je speelt in een competitie! De flightsamenstelling zal daarom veelal wisselend zijn.

Heb je een (goed) idee, een vraag, opmerking of compliment, laat het ons weten.

MAC commissie: Pieter F Lammers, Ton Ruigrok van der Werve en Wil de Reus.