WebGenerator ProStats

70+ clubkampioenschap Abcoudebaan 4 september 2016

Woord vooraf van de wedstrijdcommissie voorzitter:
Helaas bleek ook vandaag weer hoe moeilijk het te plannen is om twee wedstrijden tegelijk binnen te laten komen om een gezamenlijke prijsuitreiking te doen. Je kunt het qua tijd nog zo mooi indelen, maar als er bij één van de wedstrijden zo langzaam gelopen wordt en er dan ook nog een sudden death gespeeld moet worden, wordt de wachttijd toch erg lang. Jammer, maar wel begrijpelijk dat dit voor veel deelnemers reden was om voor de prijsuitreiking al naar huis te gaan. Hierdoor konden uiteindelijk niet alle juiste winnaars gehuldigd worden en werd zelfs de officiële zesde plaats naar voren geroepen om de derde prijs in ontvangst te nemen!

Marja

**
Verslag winnaar 70+ CK:
23 deelnemers, dus 7 meer dan vorig jaar in het clubkampioenschap 70+. Volgend jaar hopen we op nog meer inschrijvingen. De volle bezetting van 28 moet mogelijk zijn. Voor mij was het de eerste keer op onze club  om door een starter, George Kabalt en zijn assistente voorzitter Gerda, te worden gestart.
Het was een middag waarop het regenjack regelmatig aan moest door wat kleine buitjes. Net als je dacht, het jack kan nu wel uit, kon je hem weer aandoen. Dit ging niet ten koste van het spelplezier van onze flight. (Joke van Unen – Hans Langereis en Sigrid Lammers). Voor ons, wat oudere spelers, is de Abcoudebaan geen straf om op te spelen. Graag wil ik bij deze de organisatie, greenkeepers en Olympus bedanken namens alle deelnemers van het CK 70+

Antoon Bouwman
**

Uitslag:
1ste met 37 punten: Antoon Bouwman (L9:20)
2de met 37 punten: Frieda Gaus (L9:16)
3de met 35 punten officieel: Joop Vreugdehil (maar niet meer aanwezig)
Prijs verschoof naar: Hans Langereis, 34 punten, (maar niet meer aanwezig)
Door naar: Hans van Baaren, 34 punten, (maar niet meer aanwezig)
Dus werd de 3de prijs uitgereikt aan: Juan Goudsmit met 33 punten

Allemaal gefeliciteerd!