WebGenerator ProStats

Lage Handicap wedstrijd 02 april 2016

Verslag van winnaar Juan:
De eerste Lage Handicap Wedstrijd van het seizoen was een enorm succes. Als er iemand is die dat kan beamen is dat natuurlijk de winnaar. Sterk deelnemersveld, 36 topspelers. Vlot speeltempo. Zelfs de ronde van de laatste flight duurde korter dan 4 uur en 20 minuten.

Efficiënte wedstrijdleiding. Marja Vrolijk en Pieter Lammers verdienen compliment. Prijsuitreiking binnen enkele minuten na binnenkomst van de laatste spelers. Trouwens voor het eerst dit jaar buiten, op het terras.

Warmste Lentedag tot dusver, ondanks bewolking. Matige westelijke wind. Baanomstandigheden redelijk voor de tijd van het jaar. Fairways nog niet op peil, maar wel droog. In de rough natte stukken met gevaar van plugged lies. Duizenden teruggelegde (?) dibbets bleken door onze meerkoeten te zijn versleept. Greens tamelijk snel, maar  hobbelig. Bunkers zoals immer het minste onderdeel; ongelijk met hier te weinig en daar te veel zand.

Prachtige eerste prijs: Cadeaubon Golfschool Fairway. Kan me dus nu een extra les van Stuart Mathie permitteren, zodat ik ook de volgende wedstrijd kan winnen, enzovoort.

Speech van de winnaar was aan de korte kant, voor zijn doen.
******

Uitslag:
1ste prijs met 37 stableford punten: Juan Goudsmit
2de prijs met 36 stableford punten: Jacqueline de By
3de prijs met 35 stableford punten: Wil van Beusekom

Extra prijzen:
Neary: Pieter F. Lammers
Longest Dames: Linda vd Weele
Longest Heren: Simon Mos

Allemaal gefeliciteerd!

1ste prijs Juan Goudsmit