WebGenerator ProStats

Lustrum Cross Country 6 augustus 2016

Zaterdag 6 augustus is de Lustrum Cross Country gespeeld. Wie er niet bij was heeft echt iets gemist! De ochtend begon weliswaar met regen, maar gelukkig klaarde het tegen 12:00 uur op en werd het een prachtige dag in alle opzichten. Om 10:00 zijn Pieter Lammers en Ton Ruigrok de baan ingegaan met een greenkeeper om het Cross Country parcour uit te zetten, dit jaar op zowel de Holendrecht- als de Bullewijkbaan. Er hadden 132 leden ingeschreven en uiteindelijk zijn er 130 leden gestart.

Vanwege het Lustrum werd deze wedstrijd extra “aangekleed” met 2 consumptiebonnen per persoon, een luxe borrelhap voor de hele flight na afloop en catering in de baan tijdens het spelen. Het aanmelden bij de wedstrijdtafel verliep soepel en nadat de bonnen en de startgegevens overhandigd waren kon genoten worden van een door Olympus aangeboden “petit four”, die eigenlijk niet zo “petit” was en uitstekend smaakte.

Om 14:00 werd de toeter geblazen door Pieter en kon de wedstrijd beginnen. Er werd flink gestreden om de eerste prijs die aangeboden werd door Knijn bowling. Impressie van de wedstrijd is te zien in het fotoalbum, of door hier te klikken. Tussen 16:30-17:00 druppelde alle flights weer binnen in de clublounge. Erg fijn dat het terras nu zo groot is waardoor veel spelers buiten konden zitten en samen met de clublounge genoeg ruimte bood om iedereen van een zitplaats te voorzien.

De uitslag bleek nog niet zo eenvoudig vast te stellen. Aan de Bullewijk kant bleven 3 flight heel lang aan de leiding gaan met 21 slagen netto, waarbij de matching card methode tot de laatste hole toegepast zou moeten worden en zelfs de uiteindelijke beslissing misschien in een putwedstrijd moest vallen. Maar… de laatste flight van captain Ton van Schaick maakte dit alles toch overbodig, omdat zij met 20 slagen netto de overwinning naar zich toe haalde!. Ook aan de Holendrecht kant moest de laatste hole de winnaars aanwijzen. De eerste prijs ging uiteindelijk naar de flight van captain Jules de Jong die op de laatste hole een birdie hadden gemaakt tov de par van de flight van captain Surjit Singh. (complete uitslag te zien in Proware)

Voorzitter Gerda Driessen mocht de prijzen overhandigen aan beide teams, die allen een bon van Knijn Bowling kregen. Proficiat voor alle winnaars en dank aan alle spelers die deze dag tot een erg gezellig evenement hebben gemaakt.

Tevens dank aan alle Sponsors die deze dag met alle extra’s mogelijk hebben gemaakt. Ook dank aan alle Lustrumcommissieleden, de greenkeepers, de Hoge Dijk en wedstrijdcommissieleden Pieter, Ton en Marja.

Namens,
De  Westrijdcommissie

Winnaars Bullewijkbaan: Ton, Tjang Mei, Hans, Dolly en Herbert

Winnaars Holendrechtbaan: Jules, Joop, Wiarda, Pieter, Erica en Mike

Winnende kaart Bullewijkbaan

Winnende kaart Holendrechtbaan