WebGenerator ProStats

Maandbeker augustus – 21 augustus 2016

Zondag 21 augustus 2016 is de Maandbeker augustus gespeeld. Helaas onder niet al te beste omstandigheden. Wanneer er regen wordt voorspeld hebben ze het altijd goed!! Het kwam met bakken de lucht uit, dus een heleboel spelers besloten helemaal niet te starten, of zijn zelfs niet eens gekomen zonder daar even een berichtje over te geven!! Gezien de omstandigheden begrijpen we dat sommigen niet willen starten, maar het is voor de wedstrijdleiding toch wel fijn als er in ieder geval even de moeite wordt genomen om netjes af te zeggen.

Jammer dat er wat verwarring ontstond of de baan nu wel/niet qualifying mocht/moest zijn. Aan de eerste flights die de baan in gingen werd gezegd dat de green van hole6 niet goed was en dat deze hole eruit gehaald zou worden en de baan daardoor Non Qualifying zou zijn. Aan de latere starters is alleen gemeld dat de baan Non Qualifying was. Na overleg is het NQ gebleven en bleek iedereen ook hole6 gespeeld te hebben. Maar niet aalleen de green van hole6 was slecht. Er waren zoveel zware buien dat fairways en vele greens half onder water stonden, wat bijna niet meer te ontwijken was en vaak alleen met een chipje over het water opgelost kon worden, mits je net buiten de green lag natuurlijk.

Gelukkig brak het wolkendek de tweede helft van de wedstrijd en werden de buien minder. Zelfs het zonnetje ging schijnen en de temperatuur werd steeds hoger waardoor de regenpakken uit konden en we in korte mouwen de wedstrijd uit konden spelen. Een behoorlijk uitgedund spelersveld heeft uiteindelijk de wedstrijd uitgelopen. Wat resulteerde in onderstaande uitslagen:

Uitslag Lage categorie:
1ste met 37 ptn: Ben Poore
2de met 36 ptn: Lennart Larson (L6:12)
3de met 36 ptn: Gerard Kluver (L6:11)

Uitslag Hoge categorie:
1ste met 31 pnt: Niels de Troye
2de met 27 pnt: Annette Schiff (L9:17)
3de met 27 pnt: Reesja Basarat (L9:15) niet meer aanwezig
3de met 27 pnt: Jan van Oostveen (L9:13)

Extra prijzen:
Neary: Pete Kerstens
Longest Dames: Linda Wijnman
Longest Heren: Jan vd Wal

Alle winnaars gefeliciteerd!

1ste Lage categorie: Ben Poore

1ste Hoge categorie: Niels de Troye