WebGenerator ProStats

Regenboogwedstrijd 24 september 2016

Op een stralende dag werd vandaag 24 september De Regenboogwedstrijd gespeeld. De altijd leuke formule om te spelen van 3 verschillende kleuren tees 6x van geel, 6x van blauw en 6x van rood. Voor de heren iets makkelijker, maar die kregen dan ook minder slagen mee en voor de dames wat moeilijker met wat meer slagen. Deze keer stond de wedstrijd in het teken van de Nationale Golfsportweek. Hierdoor konden vrije golfers zich ook aanmelden en zo eens ” verenigingssfeer” proeven. De Hoge Dijk sponsorde de greenfee van de gastspelers, zodat zij gratis mee konden spelen. Uiteindelijk konden we 27 gastspelers verwelkomen die samen met Olympusleden in de flight door de baan konden. Iedereen werd vanochtend vroeg getrakteerd op een kopje koffie of thee, aangeboden door GC Olympus. Hierna kon er een balletje ingeslagen worden, aangeboden door golfschool Fairway. Om 09:40 gingen de eerste flights van start.

Na afloop kon op het terras (wat heerlijk toch dat dit nu zo groot is, zodat iedereen buiten kan zitten) een drankje met bittergarnituur genuttigd worden. Het bittergarnituur werd aangeboden door de Houten Vier. Tegen 15:45 was iedereen binnen en kon, na een lange zit van de vroege starters, de prijsuitreiking beginnen. Al met al een zeer geslaagde dag.

Van de voor vandaag geldende aanbieding om lid te worden hebben drie spelers gebruikt gemaakt. Golfclub Olympus kan derhalve drie nieuwe leden verwelkomen te weten: Vera Schut, Bart Ziemerink en Tim van Looijen. Veel succes bij onze gezellige golfclub en we hopen jullie veel te zien op onze wedstrijden.

Hartelijk dank aan alle sponsors, De Hoge Dijk, Golfschool Fairway, de Houten Vier en GC Olympus, die deze dag mogelijk hebben gemaakt.

Marja
****
Klik hier voor de speech van de winnaar bij de heren.

Uitslagen:

Gasten:
1ste met 38 stblf: Roel van Iersel (L9:20)
2de met 38 stblf: Jan Klarenbeek (L9:18)
3de met 36 stblf: Rob de Bruin (niet meer aanwezig)
3de met 36stblf: Paul Nederstigt

Leden heren:
1ste met 42 stblf: Desmond van Zurk (prachtige score)
2de met 38 stblf: Teun Van Olphen (L9:17)
3de met 38 stblf: Dick Rijntjes (L9:16)

Winnaars gasten

Winnaars herenleden

Beste dame bij de gasten:
Mariette Richer met 35 stblf

Leden dames:
1ste met 35 stblf: Gerda Thijssen
2de met 34 stblf: Jolanda de vries
3de met 32 stlbf: Til Richter

Beste dame bij de gasten

Winnaars damesleden

Overige prijzen:
Neary dames op hole6: Nicole Turpijn
Neary heren op hole 12: Rob de Bruin (helaas niet meer aanwezig)
Longest dames op hole 18: Vera Schut
Longest heren op hole 18: Teun van Olphen

Alle winnaars van harte gefeliciteerd.