WebGenerator ProStats

Verslag, uitslag en foto’s Openingswedstrijd 19 maart 2016:.

Vandaag van start met de Openingswedstrijd van het seizoen, de “aftrap” voor de Wedstrijdcommissie wedstrijden. De spelvorm was Scramble 2bal een nieuwe formule, die na afloop erg geslaagd bleek.

Prima golfweer met een beetje fris windje. De baan lag er voor de tijd van het jaar al goed bij. Niets stond een goede score voor de deelnemers in de weg. Bij de prijsuitreiking konden dan ook mooie scores gemeld worden. De officiële winnaars, Guus en Inge Baks (met 48punten) waren helaas niet meer aanwezig en daardoor ging de eerste prijs naar Ina van Moorsel en Gabri van Staten ook met 48 stableford punten (23 punten op de laatste 9, tegen 24 punten van Guus en Inge). De tweede prijs was voor Gerda en Theo Driessen met 47 punten en de beste 2de negen (25punten) tov van de 5 koppels die ook met 47 punten binnenkwamen. De derde prijs was voor Fernanda Hartmans en Marijke van Koelen, dus ook met 47 punten. De volledige uitslag is terug te vinden in proware.

Al met al een zeer geslaagde wedstrijd en dag, al moesten de vroege starters wel geduld hebben, daar het niet echt een snelle spelvorm bleek te zijn. Namens de wedstrijdleiders dank voor het toch aanwezig zijn bij de prijsuitreiking. Dat maakt het vooral erg gezellig!!

De wedstrijdleiding

1ste prijs Gabri en Ina

2de prijs Theo en Gerda

3de prijs Fernanda en Marijke