Holendrechttrofee 14 juni 2015

Gelijktijdig met de finales van de Matchplay CK startte ook de Holendrechttrofee. Jammer genoeg later dan eigenlijk de bedoeling was. Gepland was dat de binnenkomst samen zou vallen met de finale van de Matchplay CK, om een gezamenlijke prijsuitreiking te hebben.
Helaas was een vroegere starttijd niet mogelijk omdat de 2e ronde NGF-jeugdcompetitie direct na de CK moest starten. De ochtendsessie, halve finales, van de Matchplay CK duurde bijna 5 uur en moest al tussen de jeugd de Play-off spelen. Daarna verliep de middagsessie, finales, aanzienlijk sneller en waren de Matchplay CK deelnemers aanzienlijk vroeger binnen.
Slechts de 2 eerste flights van de Holendrechttrofee waren op tijd binnen om de prijsuitreiking Matchplay CK, die niet langer uitgesteld kon worden, bij te wonen. Jammer voor de 2 overige flights die nu die prijsuitreiking misten. Gelukkig waren veel van de Matchplay spelers nog wel aanwezig om de prijsuitreiking van de Holendrechttrofee mee te vieren.
Trotse winnaar van deze trofee is geworden Frank Westerveld, met op de 2e plaats Juan Goudsmit en Karin Baars als 3e.
De winnaars van harte gefeliciteerd.

Marja Vrolijk

De voorzitter reikt de prijzen uit van de Holendrecht Trofee

Holendrecht trofee winnaar Frank Westerveld

2de prijs Juan Goudsmit