Verslag, uitslag en foto’s van Maandbeker juli – 19 juli 2015

Verslag van “overall winnaar” Ton Ruigrok van der Werve:

Nadat ik vorige maand ook al had gewonnen maar niet de overall, is het me nu toch gelukt.

Mijn flight zag er als volgt uit: Rick Jamin, Co Harderbolt en Annick Plooij.

Vanaf het begin af aan speelden alle mannen erg goed Annick bleef wat achter. De eerste negen hadden alle mannen 20 stf. De Neary op hole 6, bleek later, was ook voor mij op een afstand van 50 cm. De tweede negen gingen we gewoon door Co ging wat minder maar Rick en ik zelf bleven maar scoren.

De laatste hole was beslissend, ik moest een par spelen om de wedstrijd te winnen. Mijn bal lag rechts voor de bunker Rick lag al voor 2 op de green. Mijn chip ging rakelings langs de bunker tegen de schuine helling van de green op en zo door naar de vlag. De par put was niet meer te missen!

Meestal gaat het niet zo goed als je mede wedstrijdleider bent. Dan gaat er veel door je hoofd maar nu had ik dat totaal niet. Ik denk dat dit gekomen is omdat we zaterdag ervoor een heerlijke dag hebben gehad met de wedcom. We hebben gevaren op de boot van Joost Bakker en aan het eind heerlijk gegeten bij loetje aan ‘t IJ. Echt een hele leuke en ontspannende dag.

Tot de volgende maandbeker.

Met de vriendelijke groet, Ton Ruigrok van der Werve.

Overall Maandbeker juli winnaar Ton Ruigrok vd Werve

Uitslag lage categorie: