Maandbeker juni – 27 juni 2015

Wil (mijn vrouw) zei begin juni: ‘zullen we eens met de maandbeker wedstrijd meedoen?’

Ik: ‘wat is dat nou weer voor een wedstrijd?’
Wil: ‘kan je voor een maand een parkeerplaats binnen het hek winnen.’

Nou dat leek me wel wat. Je gaat dan wel sporten, maar je wilt ook zo dichtbij mogelijk parkeren. Wat ik niet wist, was dat ik op zaterdag om 09.10 uur al moest starten, dat was dus om zeven uur opstaan. Gelukkig viel dat deze zaterdag  nog wel te doen,  het was mooi weer.

Ik speelde in een flight met Tiny, Jan en Peter. Ik kende ze niet, maar het bleken in de loop van het partijtje golf heel aardige mensen te zijn. Tiny zat in een golfdalletje, waar ze op het eind toch weer aardig uitkwam. Jan speelde heel goed (werd 2de van de hoge handicappers) en Peter kon heel ver slaan, maar was de richting af en toe kwijt. Zelf speelde ik wel lekker en had ook het geluk dat de putjes vielen  in plaats van net langs de put.

Na een paar biertjes en bitterballen kwam Joost met de uitslag en u raadt het al (anders zou ik dit stukje niet hoeven te schrijven), ik won de parkeerplaats.

Deze zaterdag kon niet meer stuk natuurlijk; ik kreeg een USA tegoedbon, een vermelding op de wisselbeker én vanaf 1 juli mag ik een maand dichtbij parkeren! Jullie zullen de volgende maand onze auto vaak op de parkeerplaats zien staan tussen de auto’s  van de Olympus en De Hoge Dijk notabelen.

Bij deze bedank ik de organisatie, sponsors en  mijn flightgenoten.

Gr Hans de Reus.

.