Verslag Astrogolfie 28 maart 2015

Vandaag de Astrogolfie wedstrijd gespeeld. Heel erg jammer dat het zo’n minimale bezetting was en dat we 8 afzeggingen moesten noteren. Maar ook met deze kleine groep werd een gezellig evenement. Het weer liet ons helaas hopeloos in de steek. Maar de kou en de vele regen mocht de pret niet drukken voor de 27 flights die uiteindelijk de baan in gingen. Er werd flink gestreden door beide groepen. Op het live score bord (met dank aan Niels de Troye) gingen dan de winterkinderen en dan de zomerkinderen weer aan de leiding. Op de uiteindelijke score, waarin niet de aantal gemaakte +-jes werden geteld, stond de winterkinderengroep als winnaar vermeld met de meeste gewonnen partijen. Maar…. omdat het bij de Astrogolfie om de gemaakte score gaat bleek na telling dat toch de zomerkinderen er met de prijs vandoor gingen. Ieder zomerkind kon van de tafel een lekkere fles witte wijn pakken, waarna de hele groep op de foto gezet kon worden. Zomerkinderen van harte gefeliciteerd!

Spijtig genoeg kon door een misverstand de verloting, voor een arrangement naar Schloss Auel, niet doorgaan. Dit aangeboden arrangement schuift door naar de Regenboogwedstrijd die op 4 april as gespeeld wordt.

De wedstrijdleiding kijkt met genoegen terug op deze gezellige wedstrijd en hoopt van harte dat er volgend jaar beter weer en meer animo is.

Ank, Marja en Frances

De winnende groep : Zomerkinderen

De prijs voor de winnende groep

Even napraten na de wedstrijd

Winnen de winterkinderen,of toch niet?