Verslag en foto’s Introducee wedstrijd 12 juli 2015

Verslag van introducee Jaap Hartman:

Genoten!

Op uitnodiging van Ton en Ria Zweerman heb ik op zondag 12 juli j.l. als introducé meegedaan aan de golfwedstrijd op Olympus. En wat dacht je wat: samen met Ria won ik de 1e prijs volgens de telling: aggregate stablefort.
Het was die dag fantastisch weer om te golfen: fijne temperatuur, redelijke wind en af en toe een drupje (korte hoosbui). Wat wil je nog meer?: Nou de eerste prijs natuurlijk, en met zo’n golfmaatje als Ria lukte dat wel.
Maar golf draait niet alleen om spelen en wel of niet winnen. Afgelopen zondag heb ik gemerkt, dat bij Olympus “het totaalplaatje” klopt. Prettige ontvangst bij de receptie, mooie clubruimte, gezellige dame die de scorecard uitreikt met goede toelichting, kopje koffie met wat lekkers, op tijd naar de eerste afslag, bij terugkomst vrolijke gezichten die benieuwd en geïnteresseerd zijn in jouw resultaat, een borrelgarnituur, een vrolijke dame die de resultaten bekend maakt, enz. enz. Kort gezegd: prettige sfeer, goede organisatie, gezellige afterparty, prima golfclub met een accurate wedstrijdcommissie.

Graag maak ik een extra compliment voor de baanaankleding: zeer veel prachtige kunstwerken in de baan. Ik herinner mij nu nog bv. 3 stenen schaapjes, 4 vissen, 3 roestvrij stalen vliegende vogels, een reiger en een jongetje dat over een blok naar de green kijkt. Maar er was nog veel meer kunst. En kunst maakt mij vrolijk, dus ik denk, dat mijn golfresultaat hierdoor zeker positief beïnvloed is in de baan.

Bedankt mensen, zondag de 12e heb ik genoten en de 12e was voor mij een geluksgetal.

Graag tot ziens en met vriendelijke groet, Jaap Hartman.

P.s.: Jaap Hartman is lid van de golfclub Spandersbosch te Hilversum. (Ook een mooie club hoor).

Uitslag van de Introducee wedstrijd Stableford Aggregate:

1ste met 69 punten totaal: Ria Zweerman en Jaap Hartman
2de met 68 punten totaal: Willem van Kommer en Hans Witkamp