Verslag en foto’s Mixed Foursome Clubkampioenschap 11 juli 2015

Verslag:
Hoewel de weersverwachting vooraf uiterst wisselvallig was bleek het achteraf prima weer te zijn voor een rondje golf. De baan lag er goed bij en de greens waren ook weer op weg naar hun oude niveau dus niets stond een spannend Mixed Foursomes Clubkampioenschap in de weg.

Mijn playing partner was Danielle Habets. Op haar eerste WAC rondje zat ik bij haar in de flight en daar ik nog geen partner had informeerde ik eens of ze het leuk zou vinden om de Mixed Foursome samen te spelen. En twee maanden later stonden we daar dan op de eerste afslag. Met onze flight genoten Annick Plooij en John Sullivan vochten we een spannende wedstrijd in een wedstrijd uit en hoewel een double bogey op de 15e nog bijna roet in het eten gooide kwamen we na een sterke laatste drie holes toch nog met 79 slagen bruto in het clubhuis.

Daar we in de tweede flight gestart waren was het nog twee uur erg spannend, de top drie zat binnen drie slagen, maar uiteindelijk mochten we toch de eerste prijs in ontvangst nemen. Wedstrijdleiding hartelijk bedankt voor een perfecte organisatie en tot volgend jaar.

Rob Boos

Hier ging het allemaal om!

06 bruto beker = bruto  07 netto beker= netto

Helaas konden we deze bekers op het moment van de prijsuitreiking niet vinden en gingen de winnaars Bruto en Netto zonder de wisselbekers op de foto!

Uitslag:

Bruto: