Verslag, foto’s en uitslag Battle of the Sexes, 8 augustus 2015

Langs deze weg bedanken we de sponsor Keukenloods Amsterdam voor de prachtige prijzen die beschikbaar werden gesteld:

01 prachtige prijzen van sponsor Keukenloods Amsterdam
Verslag winnaar van de Battle of the Sexes, Martin Ockels
Wat een dag zou het worden….een maand geleden voor het eerst in de late avond eens van rood  9 holes gespeeld… goh dat is toch wel leuk..

Het afwezig zijn van mijn meest variabele stok maakt toch wel een groot verschil…die ene late avond kon ik al het grote talent Desmond partij geven, tot hij de laatste 3 holes in -4 speelde!!
Die avond bij een biertje horend over deze Battle of the Sexes heb ik mij meteen ingeschreven.

De zaterdagochtend…toevallig door een goede vriendin uitgenodigd om eens hot yoga te doen. Ik sport veel en dit leek me wel eens geinig. Aankomend voelde ik me dus al echt een beetje vrouw op de club. Soepel met piece in mind moest ik afslaan op 10. Toch wel gehaast ben ik de enige die een bogey maakt maar ik was zen. Bullewijk afgerond in +1 werd ik toch wel een beetje zenuwachtig op de turn. Mijn doel was de 80 breken die dag, dat had ik mij voorgenomen…en dat doel was nu binnen handbereik..want de makkelijke holes kwamen nu…toch??

Nou een miraculeuze bogey met een 6 meter put had mijn nekharen omhoog gezet…zoekend en zoekend werd het niet veel soeps…maaarrrrr toch de buit binnengehaald…met een prachtige water bogey redding op 9…da’s toch die 1ne punt dan.

Mijn aller eerste keer in mijn leven onder de 80…78 slagen, al dan niet van rood maar ik ben blij.

Dat daarbij de verrassing zeer groot is als er zulke prijzen op me staan te wachten…was te grappig en toevallig dat ik het niet besefte en op kon reageren. Dat Sylvie dan ook nog eens top heeft gespeeld en op 1 punt minder de dames hoofdprijs wegsleept moet maar onderzocht worden.. we waren niet elkaars marker :P

Een heerlijke dag die ik niet zal vergeten. Nu zet ik mijn muziek weer hard en maak me klaar voor de maandbeker. Toch wel fijn dat die Battle of Sexes ronde niet qualifying was…duikboot op zijn weg :)

————————————-

Uitslagen mannen:
1ste met 39 punten: Martin Ockels
2de met 38 punten: Alexander Singh
3de met 37 punten: Ko Mies

De mannen hebben de vrouwen verslagen!!

Uitslagen vrouwen:
1ste met 38 punten: Sylvie Craenen
2de met 37 punten: Lieneke Meurs
3de met 36 punten: Heike Jongbloed

Jammer dames volgend jaar in de herkansing!

Ron van de sponsor Keukenloods Amsterdam deelde de prijzen uit

1ste: Martin Ockels