Verslag, foto’s en uitslag OverAmstel beker clubkampioenschap greensome strokeplay 2 augustus 2015

Verslag van bruto winnaars Alle de Wit en Ben Poore:
Op een zonovergoten dag op 2 augustus werd het Overamstelbeker clubkampioenschap gehouden.

De wedstrijdvorm is Greensome bruto/netto strokeplay van de medaltees. Omdat het een leuke wedstrijdvorm is hadden Ben Poore en ik ons ingeschreven om mee te doen.

We hadden geen hoge verwachtingen, zeker omdat we vorig jaar na 9 holes al 10 boven par waren, niets lukte toen.

De baan lag er prachtig bij en na 9 holes bleek dat we met 1 over par doorkwamen, zonder spectaculair spel en dus best aardig. Op hole 10 kwamen wij de titelkandidaten bij uitstek tegen (Tyrone en Desmond) en zij stonden op hole 17 al 5 boven.
Maar goed vanaf hole 13 is de baan echt lastig, dus gewoon lekker doorspelen, er kon nog van alles misgaan. En het goede spel bleef mede ook door de leuke flight genoten, Linda en Wil (nog bedankt voor de leuke ronde).

En tot onze verbazing hielden we het 18 holes bij elkaar (waar het op de WAC altijd mis lijkt te gaan) en kwamen we met 3 over (74 bruto) binnen. Dat bleek bruto de winnende score, ongelooflijk. Netto werden we ook nog 3e.

Het was een prachtige dag en een prima georganiseerde wedstrijd, top.

Groeten Ben en Alle

————————————-

Uitslag bruto klassement:
1ste met 74 slagen: Alle de Wit en Ben Poore
2de met 78 slagen: Peter Openneer en Mark Hofman
3de met 79 slagen: Nick Starling en John Sullivan

Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

Ben en Alle

Peter en Mark

Nick en John

Uitslag netto klassement:
1ste met 68 slagen en betere 2de negen: Remy Jagmohansingh en Rashied Badal
2de met 68 slagen: Theo Sarlemijn en Igor van Waesberghe
3de met 69 slagen: Alle de Wit en Ben Poore

Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

Remy en Rashied

Theo en Igor