Verslag, foto’s en uitslagen 70+ Abcoudebaan Clubkampioenschap 30aug15

Verslag van de winnaar van het Clubkampioenschap 70+  2015
Op de Abcoudebaan werd op 30 augustus j.l. voor de tweede keer het clubkampioenschap 70+ georganiseerd.

Onder mooie weersomstandigheden en in een leuke flight met Herman de Groot; Bas van Gelder en Walter de Jonck begon ik aan de eerste 9 met slechts een matig resultaat (15 Stb). Mijn flightgenoten wisten mij echter te inspireren met enkele birdies en prachtige parren, want de tweede 9 holes verliepen een stuk beter (20 Stb). Een paar par puts werden net gemist, echter de oude rotten in mijn flight wisten te vertellen dat dit niet door mij kwam maar door het niet meer in gebruik zijn van het zgn “plankje van Joop”. Dit plankje werd vroeger door Joop van Meerveld gebruikt bij het aanbrengen van de hole, waardoor de green rond de hole mooi vlak bleef.

Als “defending champion” dacht ik dat 35 Stb dit keer wel niet voldoende zou zijn voor een prijs. Uiteindelijk bleek ik met een minimale voorsprong opnieuw te hebben gewonnen.

Helaas was het aantal deelnemers (16) nogal klein, terwijl we in de laatste M@rker hebben kunnen lezen dat we ca. 250 70+ leden hebben. Dus ik roep hierbij alle krasse knarren van 70 en ouder op om volgend jaar mee te doen.

Tenslotte wil ik mijn flightgenoten en de wedstrijdorganisatie van harte bedanken voor deze  geweldige dag en tot volgend jaar.
Heinz Craenen

———————————————-

Uitslag:
1ste met 35 stb : Heinz Craenen en daarmee voor de 2de keer op rij Abcoudebaan 70+ Clubkampioen!
2de met 34 stb: Jos Flantua (beste 2de negen)
3de met 34 stb: Martie Bierman
4de met 34stb: Aart Molenkamp (met net een mindere 2de negen)

Alle winnaars gefeliciteerd! De hele wedstrijduitslag is terug te vinden in Proware