Verslag, foto’s en uitslagen van de Handicart wedstrijd 1 augustus 2015

Verslag van de Handicart greensome stableford wedstrijd 1 augustus 2015

Door winnaars Alexander Singh en Gerke Beetstra.

Ik vroeg per email aan de wedstrijdleiding, Marja Vrolijk, of ik nog last-minute mee mag doen met de wedstrijd. Tijdstip en partner maakte mij niet uit. Alle flights waren vol.

Al gauw kreeg ik een email terug met een positieve melding. De handicart consul binnen Olympus Rob Loewestein, stond reserve en hij offerde zijn plek op voor mij. Ik word ingedeeld in de laatste flight met een partner Gerke Beetstra die een prachtige tweede shot kon spelen. Bof ik even!

We begonnen traag, maar het lag niet aan de baan of weersomstandigheden, het was nl prachtig weer en de baan lag er strak bij. Hierbij onze dank aan de greenkeepers. We lieten ons matige spel niet de stemming verpesten. Onze flight genoten, Alex Otten en Ingemar Menses, hielden onze score strak in de gaten. Ons spel kreeg vaart en de puts begon te vallen. Gerke kan putten als een scherpschutter. Gerke en ik konden niet dromen dat wij iets konden winnen. Maar zo zie je maar, bij deze gekke sport is alles mogelijk, als de rest net iets minder speelt dan wij, kunnen ook wij winnen. Flight genoten Alex en Ingemar bedankt.

Groet,

Alexander