Verslag Goed Doel wedstrijd 02 mei 2015

Op 2 mei j.l. werd de Goed Doel wedstrijd gespeeld. Het kon niet mooier, het weer was prachtig, de baan lag er perfect bij en ongeveer 40 mensen  hadden ingeschreven. Het inschrijfgeld was 5 euro per persoon en de wedstrijd werd gesponsord door Lamersdegrootadvocaten  te Amstelveen. De winnaar mocht zelf het Goede Doel kiezen.

Jannet Haagsma won met 41 punten in categorie 21.5-36 en zij koos de Stichting Reddingshond.

Als winnares in de categorie 0-21.4 behaalde ik 43 punten. Niet alleen blij met mijn handicapverlaging , maar vooral met het mooie bedrag voor mijn Goede Doel, WereldOuders te Hilversum.

Deze organisatie steunt familiehuizen in Latijns Amerika en biedt daar structurele hulp waardoor kinderen de kans krijgen op te groeien tot volwassenen met een toekomst! Nog steeds zoekt deze organisatie sponsorouders oftewel ‘wereldouders’.

Mijn hartelijke dank gaat naar de heer Esmond Douma van Lamersdegrootadvocaten, alle deelnemers, de wedstrijdleiding en mijn gezellige flightgenoten!

Marly Flantua

Totale uitslag:

Winnaars categorie 0.00-21.4:

01 Marly Flantua winnares Goed Doel wedstrijd hcp 0-21.4

1ste prijs: Marly Flantua – 43 punten
2de prijs: Hams Lemstra – 34 punten
3de prijs: Ienke Damste – 33 punten

Winnaars categorie 21.5-36.0:

02 Jannet Haagsma winnares hcp 21.5-36.0

1ste prijs: Jannet Haagsma – 41 punten
2de prijs: Frank Westerveld – 38 punten (betere 2de negen)
3de prijs: Alex Otten – 38 punten