Verslag Opening van het Seizoen 8 maart 2015

De kop is eraf. De Openingswedstrijd is gespeeld. Het was een dag met prachtig weer en dat op 8 maart!! Helaas was het de afgelopen dagen te nat weer geweest, waardoor er geen handicarts de baan in mochten. Hierdoor moesten we in principe 5 spelers teleurstellen. Drie van de vijf spelers waren lichamelijk niet in staat om de 18 holes te lopen en moesten zich daardoor uit de wedstrijd laten halen. De twee anderen besloten het te proberen en het mooi om te zien dat dit is gelukt!. De wedstrijd startte derhalve met 85 spelers die er een gezellige dag van hebben gemaakt met de altijd leuke spelvorm Texas Scramble. Wij waarderen het zeer dat zo veel spelers zijn blijven wachten op de prijsuitreiking, wat zeker voor de sponsor altijd goed is om te zien. De sponsor, Ron Schouten van Keukenloods Amsterdam, had vooraf al aangegeven dat hij niet aan de wedstrijd mee kon, omdat zijn zaak op zondag geopend is. Gelukkig kon hij even tijd vrijmaken om de prijzen uit te komen delen, cadeaubonnen te besteden bij Keukenloods Amsterdam, en tevens iets te vertellen over zijn bedrijf. Via deze weg willen wij Ron nogmaals heel hartelijk bedanken voor de sponsoring en hopen dat hij wel mee kan doen bij de Battle of the Sexes, de andere wedstrijd die door Keukenloods Amsterdam gesponsord wordt.

Onderstaand de winnaars van deze eerste wedstrijd van het seizoen:

Met bruto 70 en netto 55 punten was de 1ste prijs voor het team:

Nicolien Douque, Olga Geldof, Stewart Warburn, Ruud Woudstra.

Met bruto 72 en netto 57 punten was de 2de prijs voor het team:

Annette Grummels, Ingrid Stam, Eric Veenhuyzen, Frank Westerveld.

Met bruto 73 en netto 59 punten was de 3de prijs voor het team:

Aart Molenkamp, Caroline van Moort, Ina van Moorsel, Niels de Troye.

Alle prijswinnaars nogmaals van harte gefeliciteerd.

Namens alle wedstrijdleiders: Marja, Nicole en Niels