Verslagen, foto’s en uitslagen NGF Familietoernooi 15 augustus 2015

Verslag bruto stableford winnaars: Winfried en Jeroen Plas:
Volslagen verbaasd zijn we gewoon 1ste geworden  met de Bruto categorie van het NGF Familietoernooi! We begonnen goed maar lieten hier en daar wat slagen & daardoor ook stableford punten liggen. Zowel als de eerste negen en tweede negen gebeurde dat in de laatste 2 holes van de lus. Voor ons gevoel hadden we het laten liggen en zouden we toch geen schijn van kans hebben om in de prijzen te vallen maar niks bleek minder waar te zijn. Voor de 3de keer zijn we winnaar geworden! En volgend jaar gaan we gewoon volop voor die 4de keer. Wedstrijdleiding en de organisatie daaromheen hartstikke bedankt voor het organiseren van het jaar 2015.

Tot volgend jaar!
Winfried en Jeroen

Verslag netto winnaars: Ronald en Bob van den Hoek:
Samen met Bob ben ik zeer blij met het winnen van de eerste prijs en wij willen graag de wedstrijd organisatie, Golfclub Olympus en NGF hartelijk danken voor deze fantastische golf dag.  Mijn vader Rob is de grote organisator van de familie Van den Hoek geweest en heeft mijn moeder (Olga), neef (Bob), broer (Eric) en mijn zoon Daan voor het toernooi aangemeld. Het toernooi is voor de familie zeer succesvol geweest en iedereen is in de prijzen gevallen, Rob/Daan (3e), Olga/Eric (2e) en samen met Bob de 1 ste prijs. Dit smaakt naar meer en wij kijken uit naar het vervolg volgend jaar.

Met sportieve golf groeten en succes met de 2016 voorbereidingen.

Ronald van den Hoek

Van de wedstrijdleiding:
Het NGF Familietoernooi was een zeer geslaagde wedstrijd waarin allerlei familievormen koppels vormden en via een leuke greensome probeerden zoveel mogelijk stableford punten te verzamelen.

Dit jaar hebben 19 koppels gestreden om de prijzen, maar er konden nog veel meer koppels meedoen. Dus heb je golfende familieleden, jong of oud, lage of hoge handicap, hou deze wedstrijd volgend jaar dan in de gaten, zodat je ook mee kunt doen met dit gezellige familietoernooi.

——————————————-

De prijzen beschikbaar gesteld door de NGF

De scores werden goed gecontroleerd door de wedstrijleiding

Dit resulteerde in de volgende uitslagen:

Uitslagen bruto stableford:
1ste met 26 punten: Winfried en Jeroen Plas
2de met 21 punten: Erik en NH Bijl (betere laatste 6)
3de met 21 punten: Ineke van Akkeren en Vincent Vierhout

Uitslagen netto stableford:
1ste met 51 punten: Ronald en Bob van den Hoek
2de met 46 punten: Olga en Eric van den Hoek
3de met 45 punten: Rob en Daan van den Hoek

Neary op hole 6: Erik Bijl
Longest dames: Jacqueline de By
Longest heren: Guido Eykelkamp

Alle winnaars van harte gefeliciteerd!!

Klik hier voor de volledige uitslag bruto en netto

(helaas ontbreekt Winfried op de foto)

1ste bruto Jeroen en Winfried

2de bruto: Erik en NH