Vossenjacht 17 mei 2015

Op 17 mei jl is de Vossenjacht gespeeld. Dit keer weer met 1 vos Stuart Mathie.

Verslag van de winnaar Hans Reijerkerk:

Stralend zonnetje en sterk wisselende wind

Er was een stralend zonnetje en uit de wind was het echt zomers. De wind was sterk wisselend en kon je score maken of breken. De eerste negen holes waren ook mijn slagen wisselvallig en bleef ik, vooral dankzij mijn flightgenoten, in de buurt van onze vos Stuart. Dionne en Monika hielpen met het telkens vinden van m’n bal, maar door de verlate prijsuitreiking schoot mijn speech er bij in en kon ik de dames niet bedanken voor al hun hulp. Dames, bij deze alsnog!

Perfecte drive op hole 9, maar…..

Op hole 9 wist ik, na een perfecte drive, m’n bal met mijn tweede slag onvindbaar rechts weg te slaan. Ik ging met 1 down naar hole 10 maar kon het met drie parren op rij omzetten naar 2 up. Mede dankzij een paar foutjes van Stuart kon ik daarna doorstomen naar 5 up. Ik eindigde gelijk met twee andere spelers, maar mijn 6 up op de tweede negen holes gaf de doorslag. Als prijs mocht ik van sponsor Electro World een draadloze portable bluetooth speaker in ontvangst nemen. Alle deelnemers werden beloond met een biologisch reinigingsmiddel met advies over het schoonmaken van wasmachines. Wat een fantastisch gebaar!

Het was een prachtige dag: wedstrijdleiding en sponsors, zeer bedankt!

Hans Reijerkerk

Uitslag:
1ste: Hans Reijerkerk
2de: Niels de Troye
3de: Han Honselaar

Klik hier voor de foto’s van deze wedstrijd.

Met dank aan de sponsor: Electro World Bunschoten

aankondiging