WebGenerator ProStats

Cursus Jeugdcoach Zondag 20 november en 4 december bij Golfclub Olympus, Amsterdam

Cursus Jeugdcoach van de NGF bij Olympus op Zondag 20 november en 4 december 2016

Op zondag 20 november en 4 december 2016 geeft de NGF weer een cursus Jeugdcoach vbij Olympus. Leerzaam en lekker dichtbij!

Doe mee en meld je aan bij Eric Kalter: ekalter@ziggo.nl.
Er zijn zes cursussen gepland dus je kan je ook voor een andere locatie en datum inschrijven, zelfs indien nodig voor 2 verschillende plaatsen, maar reageer nu zsm aub.

Zaterdag 5 en 19 november – Golfclub Almkreek, Almkerk
Zondag 20 november en 4 december – Golfclub Olympus, Amsterdam
Zaterdag 14 en 28 januari – Locatie noord Nederland
Zondag 15 en 19 januari – Locatie midden Nederland
Zaterdag 11 en 25 maart – Locatie zuid Nederland
Zondag 12 en 26 maart – Locatie midden Nederland

De kosten per deelnemer zijn € 40,- voor de gehele cursus. De club zal een bijdrage leveren afhankelijk van het aantal deelnemers.

De cursussen duren twee hele dagen van 9.00 tot circa 17.00 uur. Elke deelnemer ontvangt een digitaal cursusboek. Na het volgen van de twee cursusdagen en het opsturen van het volledig ingevulde cursusboek is het mogelijk het door NOC*NSF erkende diploma Jeugdcoach Level 1 te behalen. Meer informatie hierover wordt tijdens de cursus gegeven. De cursus is afgelopen maanden in een nieuw jasje gestoken zodat deze nog beter aansluit bij de wensen van de clubs en professionals. Hierdoor zal de cursus altijd gegeven worden door een van onze professionals en begeleid worden door Florence Brugmans (Coördinator jeugdgolf) of Alexander Renders (Accountmanager sportief beleid) of Floris van Imhoff (Accountmanager sportief beleid).