WebGenerator ProStats

8 Augustus Kika-Damesochtend

Op dinsdag 8 augustus zal de regenboogwedstrijd in het teken staan voor Kika.

‘Kinderkanker de wereld uit’

Daaraan wil ook de Damescommissie van Golfclub Olympus een bijdrage leveren door de wedstrijd van 08.08.2017 – mooie datum nietwaar – te wijden aan KIKA,  Stichting Kinderen Kankervrij.

In Nederland krijgen ongeveer 550 kinderen per jaar kanker en zijn er ongeveer 800 kinderen in behandeling. Kanker is nog steeds de belangrijkste doodsoorzaak onder kinderen. Gelukkig worden 3 van de 4 kinderen beter maar………het doel is natuurlijk iedereen beter te maken. Daarvoor is nog heel veel onderzoek nodig. Dat onderzoek is ook belangrijk om de behandelingen minder zwaar te maken, betere medicijnen te ontwikkelen en de bijwerkingen te beperken.

Wat is het plan?

Het is duidelijk dat er veel geld voor onderzoek nodig is. Als Damescommissie willen we daar graag een steentje aan bijdragen en de dameswedstrijd van 08.08.2017  wijden aan dit prachtige doel: golfen in het kader van terugdringen van kinderkanker.

Het inschrijfgeld voor de wedstrijd is € 10,- waarvan € 7.50 per deelnemer naar KIKA overgemaakt wordt.
Te zijner tijd wordt de informatie over inschrijving op de website geplaatst. Neem je vriendinnen mee want ook introducees zijn van harte welkom. We hopen op een massale opkomst in het roze, de kleur van KIKA. Dames van Olympus: we rekenen op jullie!