WebGenerator ProStats

2017-18 Talentenprogramma Olympus

Ook dit jaar is er weer een  TOP programma voor de beste talenten van Olympus tot en met 29 jaar met een bijdrage van de club. Hiermee wil de club de talentontwikkeling bij de junioren stimuleren.

Criteria 
Het programma richt zich op de beste 15 leden tussen de 16 en 25 jaar maar sluit deelname door anderen niet uit. Jonge beloftes zijn zeker ook welkom indien de ouders hun deelname actief ondersteunen en zij ook meedoen aan het basis jeugdprogramma. De jeugdleden en jong volwassenen moeten gaan voldoen aan een aantal voorwaarden. In het kort komen deze er op neer dat je graag golft en voldoende tijd besteedt aan lessen, trainen, golfen en meedoet aan de wedstrijden. Zo nodig beoordeelt een onafhankelijke commissie samen met de Pro of je aan de criteria voldoet. Ook moet je bereid zijn je eigen voortgang bij te houden in de golfacademie van de NGF.

De school verzorgt het programma volgens het 9 stappenplan van de NGF, met focus op het bereiken van stap 7, 8 en 9 (‘Naar Topgolf’). Zie: http://www.golf.nl/zelf-golfen/meer-en-beter-golf/9-stappenplan. Namens Olympus begeleiden Gerard Kluver en Eric Kalter het programma. Het programma vindt plaats van november – maart en omvat ca. 35 lesuren per groepje voor 3 groepjes van 5 personen. De data en tijdstippen zullen in overleg met de deelnemers worden vastgesteld. De kosten bedragen € 250 (incl. ballenkaart en incl. de bijdrage van Olympus).  We verwachten ook dat je meedoet aan open jeugd wedstrijden in het land en namens Olympus meedoet met de competitie.

Belangstelling? Meld je vrijblijvend aan via het aanmeldformulier, of bij de golfschool Fairway. Ook als je denkt dat je nu nog niet aan de criteria voldoet. Als je al hebt meegedaan in het vorige jaar kom je automatisch in aanmerking voor verlenging maar de selectiecommissie bekijkt elk jaar opnieuw wie daadwerkelijk zullen worden uitgenodigd.

Wie niet wordt geselecteerd kan zich opgeven voor de wintercursus bij de golfschool, 10 lessen voor €85 incl ballen, om toch zijn of haar skills bij te houden en te verbeteren.