WebGenerator ProStats

3 sept (a.s. zondag) starten we weer met blok 3. Zie voor de gewijzigde groepjes http://www.olympusgolf.nl/de-jeugd/jeugd-groepsindeling/ daar staat ook of je 1 uur les hebt of 2 uur, en zie voor het programma http://www.olympusgolf.nl/de-jeugd/nieuw-in-het-jaarprogramma-2016-voor-de-jeugd/

De pro zal misschien nog een paar veranderingen in de groepjes aanbrengen op zondag in overleg met jullie en de ouders.

Er zijn wat wijzigingen dit blok:

De groepen van 11 uur hebben 2 uur les

De groepen van 12 uur zijn nu om 13.00 uur, en hebben 2 uur les.

Voor of na de les gaan jullie de baan in, zie voor de exacte tijden per zondag en per groep achter de golfbal en schrijf je daar in. Bespreek met de pro wat er goed ging en wat beter kon op de volgende les, dus houd een kaart bij (hoef je niet te registreren in het handicap systeem).

10 sept de open jeugd kampioenschappen! Met pannenkoeken na afloop. Voor de grote baan geldt voor de spelers een inschrijfgeld voor de catering, dit komt in de plaats van het gastheerschap dat we hebben betaald tijdens de competitie en dat mag van het bestuur niet op ons budget drukken. Inschrijfgeld € 15, vooraf betalen op IBAN NL53RABO 0393 8207 50 t.n.v. Golfclub Olympus o.v.v. Jeugd Open 2017. Bij meer jeugdleden uit 1 gezin € 10 pp. Neem contact met mij op indien dit bezwaarlijk is.

Deelname aan de jeugdkampioenschappen op de abcoude baan is gratis. Maar schrijf je aub nu wel zsm in of geef je bij mij op als dat niet lukt.

Op 17 sept 1 en 15 oct hebben de groepen van 11 en 13 uur 2 uur baanles.

Op 8  oct is er weer de par 36 test, ouders moeten meehelpen aub.

Doe allemaal enthousiast mee, we rekenen op jullie