WebGenerator ProStats

Verslag Paasvierbal Greensome stableford

Door Hans Lemm

Ik speelde deze Greensome wedstrijd nu wel met partner Pieter F. Lammers. Kort daarvoor zouden we samen ook al aan de ‘Blauwtje lopen’ wedstrijd op 8 april deelnemen, maar ik bleek me voor die dag helaas te moeten afmelden. Pieter werd daardoor last minute aan Willem v.d. Kommer gekoppeld. En won soepeltjes, met Willem als partner…..

Fors deelnemersaantal

Er waren dit keer 100 deelnemers komen opdraven ofwel 50 koppels. Als duo scoorden wij, met wat vallen en opstaan, tijdens deze Paasvierbal 40 stablefordpunten. Niet gedacht dat dat voldoende zou zijn, maar de hoofdprijs bleek na meer dan een uur wachten (wat het alleszins waard was) toch voor ons.

En wat voor een hoofdprijs: een week verblijf met maximaal 4 personen in een schitterend appartement* in het Spaanse Benalmádena aan de Costa del Sol, inclusief een bedrag van € 500,= te besteden aan vliegtickets. Hoe mooi kan het (golf)leven zijn!?

De volledige uitslag.

  1. Hans Lemm / Pieter F. Lammers: 40 stbf
  2. Joke Beerepoot / Frank Borreman: 39 stbf (lst9: 21)
  3. Antoon Bouwman / Ger Ruiter: 39 stbf (lst9: 19)
  4. Marly Flantua-Biesheuvel / Jos Flantua: 39 stbf (lst9: 18)
  5. Rudi du Plessis / Desmond van Zurk: 38 stbf (lst9: 21)
  6. Nico Admiraal / Roos Admiraal-Venneman: 38 stbf (lst9: 17)

LD dames: Jacqueline de By  / LD Heren: Simon Mos (280+ m!)
Neary dames: Anniek Plooij / Neary heren: Atze Faas

Veel dank aan de wedstrijdleiding maar vooral aan de gulle sponsors, Peter en Sonja van Dongen.

Hans Lemm (en Pieter F. Lammers)

* Dit compleet ingerichte appartement is zeer geschikt voor echtparen, golfers, vrienden en families. Vanaf het balkon kijk je naar de zee en de bergen. Naast het appartementengebouw ligt een van de vier gemeenschappelijke zwembaden voor de ‘bewoners’ van Residencial Golf Benalmádena. Er is verder wi-fi en het appartement heeft een ‘eigen’ 18 holes par 54 pitch and putt golfbaan, met de gezellige naam ‘Bil Bil Golf’

Smaakt deze korte beschrijving naar meer en wil je wel je eigen ‘hoofdprijs’ creëren klik dan hier om direct op hun website uit te komen. Of voer deze URL in: www.appartementinzuidspanje.nl

Informatie opvragen of boeken kan ook via:

M +316-3618 8280 (Peter)

M +316-1589 5614 (Sonja)

E info@appartementinzuidspanje.nl