WebGenerator ProStats

Een veelbelovende zondag met redelijk weer na een week met nogal wat stortbuien. Samen met Ger de Snoo en Greet de Snoo-Ridder vormen we een flight voor deze greensome goede doelen wedstrijd. De baan ligt er na alle nattigheid dan ook fantastisch groen bij en het is weer een genoegen om droog door de baan te komen. Wel voor de zekerheid een paraplu mee want het js natuurlijk wel Nederland, hè.

Het mooie van greensome is dat je als van geel spelende altijd kunt rekenen op de partner die van rood speelt. Zo hier en daar scheelt dat behoorlijk wat meters en Miep speelt geweldig rechtdoor en ver. Op vele holes is dat dan ook een niet te verslaan succesnummer, blijkt achteraf als we de uitslagen horen. Ook de koop van Mulligans voor het goede doel Handicart en het gebruik ervan heeft ons geholpen.
Onderweg komen we nog langs twee ooievaarsnesten waarvan we constateren dat de namen beter gewijzigd kunnen worden in Kraaiennest (hole 4) en Reigersnest (hole 15) want dat zijn de vogels die we op die nesten tegenkomen. De ooievaars zijn in geen velden of wegen te zien.

Al met al weer een leuke, goede en gezellige golfdag met een aantrekkelijke spelvorm. Enigszins tot onze verbazing blijken we met 39 punten geëindigd te zijn op de eerste plaats en kunnen we op 25 september 2017 de regiofinale  Handicart op de Hoge Kleij in Leusden spelen. Hopelijk verkopen ze daar ook Mulligans voor het goede doel!

Uitslag:

  1. Miep Wilmink/ Gerke Beetstra
  2. Wil de Reus-Van der Poel/ Ronald Verweij
  3. Dionne Peleg-Vischjager /Erik Veenhuizen

Bedankt allen voor de gezellige dag.

Miep Wilmink/Gerke Beetstra