WebGenerator ProStats

Verslag Maandbeker september 2017

Dank je Hetty dat ik nog mee mocht doen!

Omdat mijn lijf de laatste tijd een beetje protesteerde had ik aanvankelijk besloten dit seizoen nog maar een paar wedstrijden te spelen: De Business dag op uitnodiging van Lennart en De Dyke.  3 oktober krijg ik een nieuwe knie en dan hoop ik in januari weer volledig hersteld mee te gaan doen met onze wintercompetitie. Maar soms loopt het een beetje anders en daar heb ik geen spijt van. Na een dus wat late inschrijving ging ik zondag zonder al te veel verwachtingen naar de baan. Doelstelling was een ontspannen rondje te lopen zonder mijn lijf  al te veel geweld aan te doen.

Ik was ingedeeld bij Coby en Til. Beter had ik het niet kunnen treffen! In hun spoor (=recht) ben ik de baan door gegaan. We hebben een heerlijke ronde met elkaar gelopen: gezellig en geen bal hoeven zoeken. Hoe kan je dan niet goed scoren!? De drives liepen goed en de puts vielen en de punten stroomden binnen.

Op hole 10 stond de flight voor ons netjes te wachten om ons door te laten. Dat pakt voor Pieter de Josselin de Jong en voor mij erg goed uit: Pieter had rustig de tijd om zijn 25! punten te scoren op de 2e negen en ik kon met de dames op dezelfde voet voortgaan.

Wat een heerlijke dag!!

Erg leuk om de maandbeker te winnen. Een beker die ik vanuit de Wedcom jaren geleden op de kalender heb gezet. Geen autorijden in oktober dus vanwege de knie. De parkeerkaart heb ik daarom gegeven aan mijn marker Coby Lodder.

Vol trots sta ik op de foto met de bekers en de cadeaubon van Golfschool Fairway.

De uitslagen:

Lage handicap:

  1. Jelle Postma 40 pt.
  2. Martin Ockels 38 pt.
  3. John Sullivan 37 pt.

Hoge handicap

  1. Pieter de Josselin de Jong 39 pt.
  2. Ylee Liem 35 pt.
  3. Jannete Haagsma 32 pt.

Neary en longest drive heren: Desmond van Zurk
Longest drive dames: Margriet de Troye

Met veel dank aan de wedstrijdleiding,

Jelle Postma