WebGenerator ProStats

Zondag 25 juni 2017: gewone tijd op, douche, ontbijt, weekend-bijlagen van de kranten, en met een gevoel van prettige spanning de spullen klaarmaken voor de volgende wedstrijd, die om de maandbeker van juni 2017.

Gisteren had Nederland afgetekend verloren van de Rest van de Wereld, ook door mijn verlies van John de Randamie, en vandaag moest er toch iets worden rechtgezet.

Na mijn gebruikelijke voorbereiding van koffie, sigaartje en het nalopen van de belangrijkste app’s op mijn telefoon, heb ik een half uurtje gechipped en geputt voordat ik naar hole 1 ging om daar vandaan om 13.10 uur met Dionne, Jan en Erik aan de wedstrijd om de maandbeker van juni 2017 te beginnen.

Vanaf de eerste slag voelde ik dat het vandaag wel goed zat; bijna alle onderdelen van het spel kon ik uitvoeren zoals ik wilde en dat leverde uiteindelijk een score van 92 slagen bruto, 65 slagen netto en 42 stablefordpunten op.

In het clubhuis werd me al snel duidelijk dat ik me kon voorbereiden op het schrijven van dit korte verslag.

Wedstrijdleiders Erik en Peter en alle deelnemers (39 lage en 14 hoge handicappers): hartelijk bedankt dat jullie mij gewild of ongewild hebben laten winnen!

Hans Visser (apetrots, en Ans zou dat ook zijn!)