WebGenerator ProStats

Editie 4 van de M@rker aangepast – verslag KiKa-damesdag toegevoegd

Dit onderstaande verslag van de KiKa-damesdag is per ongeluk niet meegenomen in de meest recente M@rker. De redactie excuseert zich voor deze uitglijder, op deze link kunt u de herstelde editie alsnog lezen:

 

 

KiKa-damesdag groot succes!!!!

Heerlijke, soms ietwat rommelige dag

Namens de Damescommissie wil ik iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan de KiKa-dag van dinsdag 8 augustus jl.!
Het was een heerlijke, soms ietwat rommelige dag, maar dat mocht de pret niet drukken. We speelden een regenboogwedstrijd en er waren aardig wat introducees en oud-leden die meededen. Een soort reünie voor sommigen.

Veiling met hapje en drankje

Na de wedstrijd werd er een (af en toe enigszins chaotische) veiling gehouden van de door (oud-)leden ingeleverde items. Dat betrof niet alleen golfspullen, maar ook andere zaken. Dit alles onder het genot van een drankje en een hapje, aangeboden door de Damescommissie.

Ook het bestuur doneerde gul

Onze dank gaat eveneens uit naar het Olympus-bestuur, dat het inschrijfgeld van de wedstrijd ‘verdubbelde’ (2 x € 470,=).
Natuurlijk waren wij erg ingenomen met het feit dat sommige werkende dames speciaal vrij hadden genomen voor deze dag! Maar het meest opgetogen waren wij natuurlijk over het geldbedrag dat wij voor KiKa opgehaald hebben, t.w. maar liefst ruim € 1850,=. Dit nog zonder rekening te houden met de opbrengst van de collectebus bij de balie.

De pentekening van Youp van ’t Hek, waarvoor we met z’n allen geld ingezameld hadden (het mandje ging rond), zal z.s.m. in de clublounge opgehangen worden.

Tenslotte de wedstrijduitslagen

De prijzen waren als volgt verdeeld:

  • 1e prijs: Bianca Sullivan
  • 2e prijs: Doky Meents
  • 3e prijs: Annemiek Straathof

Er waren verder neary’s voor Ineke van Akkeren (hole 6) en gastspeelster Marianne Meijer (hole 14).

We zien iedereen graag elke dinsdag terug bij onze damesdag!!!

Namens de Damescommissie, Annick Plooij