WebGenerator ProStats

Verslagen van de instuif

zondag 26 februari

En toen was het zover: de laatste zondagmiddagwinterinstuif van dit seizoen. Het was een waardige afsluiting. De laatste wedstrijd werd weer gewonnen door Martijn van Erp, met 21 punten en de tweede plaats was voor Frank Westerveld met 20 punten. Na deze uitreiking volgde het overhandigen van de seizoensprijs: De Gouden (voorheen gele) Badeend! Het zal niemand verbazen dat ook hier Martijn de winnaar was. Goed gedaan, Martijn!
Martie Bierman zat Martijn dicht op de hielen en werd tweede. Zij verwierf de kleine versie van de eend.

Niels, hartelijk bedankt voor het verwerken  van alle uitslagen en voor je leuke speech!

Na het officiele gedeelte begaven wij ons aan tafel om te genieten van een aantal  schotels van De Houten Vier.

Prima eten en prima bediening!
De commissie bedankt iedereen voor de prachtige bloemen!

Wij wensen jullie een goed golfseizoen en hopelijk tot begin november.

Annemieke, Erica en Karin.

Zondag 19 februari

Onze op een na laatste instuif van dit seizoen. Prima weer en een record aantal deelnemers ! Ook de resultaten mochten er wezen : Martie Bierman werd eerste met 18 punten, Paul Stelder, ook met 18 punten, werd tweede. Lennart Larsson en Antoon Bouwman eindigden op de derde en vierde plaats.

Volgende week zullen we dus eindelijk weten wie de winnaar van dit seizoen zal worden. Wie neemt dit jaar de Badeend mee naar huis ?? We wensen Niels veel sterkte bij het bestuderen van de lijsten met uitslagen !

Zondag 26 februari begint de wedstrijd om 14.30. Inschrijven kan vanaf 13.30. Daarna een hapje en een drankje om het seizoen af te sluiten. Tot dan !

Zondag 12 februari

Baan open of baan dicht ? Uw commissie hoopte eigenlijk op het laatste.

Maar de baan was open en dus zaten we klaar met onze lijst van inschrijvingen. Drie helden kwamen zich melden: Hans Visser, Joke van Unen en Joe Guild.

Joe had totaal geen problemen met de volledig ondergesneeuwde baan en werd winnaar met 15 punten, Joke en Hans werden 2e en 3e! Hulde voor deze dappere deelnemers. We hebben nog 2 wedstrijden te gaa : 19 en 26 februari. Zondag 19 februari beginnen we om 14.00 uur met de wedstrijd, inschrijven kan vanaf 13.00 uur.

Zondag 5 februari

17 deelnemers en 3 van hen die eindigden met 17 punten, dat was het resultaat van deze zondag. Lennart Larsson werd de uiteindelijke winnaar, op de voet gevolgd door Joe Guild en Martijn van Erp. Allemaal gefeliciteerd!

Er resten ons nog slechts 3 wedstrijden: zondag 12, zondag 19 en zondag 26 februari (let op: aanvang van deze wedstrijden om 14.00 !) Net zoals vorige jaren lijkt het ons leuk om ons seizoen af te sluiten met een etentje. We hopen dat jullie er ook zo over denken!

Zondag 12 februari beginnen we met inschrijven om 13.00, de wedstrijd begint om 14.00.

Tot dan!

Zondag 29 januari

Een rustige middag, de vorst was grotendeels  verdwenen . Er mocht  wel gespeeld worden maar helaas  op wintergreens, tot verdriet van sommige deelnemers.
Frank Borreman won dit keer met 21 punten en Atze Faas werd tweede met 20 punten. Goede prestaties !
En voor de vogelliefhebbers onder ons : er is een witte/zilverreiger gesignaleerd op de baan.

Er zijn nog 4 wedstrijden te gaan in onze wintercompetitie. De strijd is nog niet gestreden, U maakt nog kans op de Gele Badeend

5 februari starten we om 13.30, de inschrijving begint om 12.30.

Zondag 22 januari

Is Martijn nog te stoppen ?? Zal hij dit seizoen de winnaar worden van de Badeend ?? Dat waren de vragen die de deelnemers aan de zondaginstuif zich gisteren stelden. Martijn van Erp won ook deze wedstrijd met een prachtige score van 26 stablefordpunten ! Tweede werd Annemieke Straathof met 19 punten en Joe Guild werd derde met 18 punten. Zeer goede scores, in prima weersomstandigheden maar op een baan die door de vorst toch wel een beetje onvoorspelbaar was.

Aanstaande zondag 29 januari beginnen we weer om 13.30. Inschrijven kan vanaf 12.30.

We hopen jullie zondag weer te zien ! ( Martijn is er zondag niet !! )

Zondag 15 januari

Geen code geel, rood of oranje, gewoon een rustige wintermiddag. We waren  met een klein groepje en pasten met ons allen precies om de ronde tafel, erg gezellig ! Martijn van Erp was weer (!) de winnaar van de middag, met maar liefst 24 punten ! Gelukkig hadden we ook nog een goede dame, Dionne Peleg werd 2e met 19 punten !

IJs en weder dienende beginnen we volgende week zondag ( 22 januari ) om 13.30 met de wedstrijd. De inschrijving begint om 12.30. We hopen jullie allemaal weer te zien dan !

Zondag 8 januari

De zondagmiddagcommissie wenst al haar deelnemers een heel gezond en sportief 2017 !

Vandaag onze eerste wedstrijd van het nieuwe jaar, een redelijke opkomst en heel goed weer. We hadden 2 winnaars en een eervolle vermelding ! Jan van Oostveen won de 1e prijs met 23 punten, Martijn van Erp werd 2e met 21 punten en Niels de Troye kreeg een eervolle vermelding met ook 21 punten ( en won een van zijn eigen kerstballen terug ) Mooie prestaties !

Volgende week zondag, 15 januari, beginnen we met inschrijven om 12.30. De wedstrijd begint om 13.30.

Komt allen en speel mee voor de hoofdprijs : De Gele Badeend !!!!!!

Zondag 18 december

Onze laatste zondag voor de winterstop en al enigszins in Kerstsfeer door de leuke kerstgolfballen die Niels meegenomen had! Ook een mooie opkomst en goede resultaten! Veel deelnemers kwamen met 17 punten binnen maar dat was vandaag niet genoeg. De winnaars van de middag waren Nicolien Douque en Martijn van Erp, beiden met 22 punten. Derde werd Niels de Troye met 18 punten. Allemaal van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie !

Vorige week vermeldde ik al dat wij twee weken met winterstop zijn. Wij wensen al onze deelnemers fijne Kerstdagen, een goed uiteinde en alle goeds voor 2017 !

We hopen jullie allemaal weer te zien op 8 januari. De wedstrijd begint dan om 13.20. Inschrijven kan vanaf 12.20.

Zondag 11 december

Een mooie rustige herfstmiddag en een mooie opkomst! We telden maar liefst 21 deelnemers en drie van hen deden voor het eerst mee! Dank aan Frank Westerveld en de nieuwe leden en beginnerscommissie!
(Frank, wanneer kom je zelf weer eens ??).

Moniek vd Ende (handicap 54) won met 23 punten de 1e prijs! 2e werd Hans Lemm met 16 punten, Dionne Peleg werd 3e met 15 punten en Ron Klaver won met ook 15 punten de 4e prijs. Hartelijk gefeliciteerd allemaal.

Zondag  18 december starten we weer om 13.00 uur, de inschrijving begint om 12.00 uur. Dit jaar hebben we voor het eerst een winterstop. Op 25 december en 1 januari  wordt er niet ingestoven! Blijft U wel oefenen want met al die nieuwe deelnemers wordt het er niet eenvoudiger op om de Badeend te winnen !!

Zondag 4 december

Een prachtige winterse middag en een behoorlijk aantal deelnemers. En misschien nog wel leuker: een hele nieuwe deelnemer. Zijn naam is Martijn van Erp en hij golft sinds augustus. En op zijn eerste zondagmiddagwedstrijd won hij ook meteen de eerste prijs met 20 punten!  De tweede prijs was voor Nicolien Douque met 18 punten.
Martijn, we hopen dat je het niet erg vond om even in het zonnetje gezet te worden en dat je volgende week ook weer mee doet. En dat geldt natuurlijk voor al onze deelnemers!

Op zondag 11 december beginnen we om 13.00 met de wedstrijd en om 12.00 met inschrijven.

Tot dan !

Zondag 27 november

Een prachtige dag en geen wind! Heel wat anders dan vorige week, maar het aantal deelnemers viel een beetje tegen. Het is jammer dat nieuwe leden de weg naar de zondagmiddag nog niet hebben gevonden!
We kunnen het toch echt aanraden, 9 holes spelen en een drankje na afloop!  En vergeet ook niet de mooie prijzen! Nou ja, dat is een beetje overdreven maar een paar mooie ballen kunt U altijd winnen!

De winnaars van vandaag waren: Martie Bierman en Lennart Larsson, allebei met 18 punten! Goed gedaan!

Aanstaande zondag beginnen we met inschrijven om 12.00 uur, de wedstrijd begint om 13.00.

Tot dan !

Zondag 20 november

Code geel………… dat voorspelde niet veel goeds!  We hadden niet op veel deelnemers gerekend en dat klopte ook. En beter werd het ook niet dus uw commissie bleef ook binnen (met een wijntje). Laten we hopen dat het volgende week zondag wat minder onstuimig is en dat we onze strijd om de badeend weer voort kunnen zetten.

27 november: start wedstrijd 13.10, inschrijven kan vanaf 12.10.

PS Leuk dat jullie even langs kwamen, Frank en Joke!

Zondag 13 november

Tegen alle verwachtingen in, het weer bleef druilerig, kwamen 21 spelers zich aanmelden om met de instuif mee te doen.
En,  niemand had er spijt van, het werd droog en het was windstil. Nieuwe deelnemer was Johan Figlarz, een  talent hoor.

Opnieuw echter gingen de ballen naar bekende namen, Joke van Unen met 19 punten en Niels de Troye met 18 punten, bravo!

Volgende week starten om 13.10 uur en inschrijven vanaf 12.10 uur, de Bullewijkbaan.
Naar zeggen blijven we deze winter van de gewone tee boxen spelen, als proef. Fijn.
Dus, hopen jullie dan te ontmoeten,de winterinstuif-cie

Zondag 6 november

Tsja….veel goed valt er over het weer van zondag niet te zeggen en het was dan ook met een zwaar gemoed dat uw correspondent de weg naar de golfclub aflegde. Maar wat bleek: de harde kern was aanwezig en begaf zich vrolijk en wel de baan in! En twee deelnemers hadden ook totaal geen last van het vele casual water op de baan.
Niels de Troye (wij moeten hem goed in de gaten houden !) werd 1e met 20 punten en Jan van Oostveen werd 2e met 17 punten. Gefeliciteerd!

IJs en weder dienende beginnen we zondag 13 november om 13.20 met de wedstrijd.
Inschrijven kan vanaf 12.20. Tot dan !

Zondag 30 oktober

Het was wel een beetje bizar, die eerste speeldag van de zondagmiddagwinterinstuif! Want het was eigenlijk lente! Maar het was heerlijk om zo het seizoen te openen! En met 19 deelnemers waren we ook zeer tevreden, veel oude bekenden die allemaal al weten waar het over gaat : het winnen van de zo gewilde Gele Badeend! Maar zover zijn we nog lang niet!

De winnaars van deze middag waren: Erica Makkinga, 1e met 18 punten en Niels de Troye, 2e met 16 punten! Hans Visser, Annette Grummels, Mieke Trimbos en Lennart Larsson (allemaal 16 punten) krijgen een eervolle vermelding. Tineke Kusters maakte twee prachtige birdies!

Zondag 6 november begint de wedstrijd om 13.20, de inschrijving begint om 12.20. Tot dan!