Problemen met het ledengedeelte van Open Golfclub Olympus? Na inloggen vindt u de handleiding bij "Clubinformatie" -> "Diversen_". Geen succes: mail dan naar de beheerders
Opzegging van het lidmaatschap dient voor het einde van het verenigingsjaar met inachtneming van een opzegtermijn van één maand te geschieden door middel van een geschreven bericht aan de ledenadministratie; svp met vermelding van de reden van opzegging.Open Golfclub Olympus opgericht in 1976, gekenmerkt door een traditie van vernieuwende initiatieven en openheid. Voor meer informatie over onze vereniging: klik hier. De homecourse van Olympus is Golfbaan De Hoge Dijk: 18 wedstrijdholes (par 71) + 9 korte holes (par 62). Voor alle informatie betreffende de golfbaan (greenfee, routebeschrijving, ed.): www.dehogedijk.nl.


 
Voor alle informatie die alleen voor leden toegankelijk is:
klik op "de Golfbal" aan de linkerkant van deze pagina.
Inlog problemen? Mail de beheerders.
 
 Actueel:
 
 
Met leedwezen geven wij u kennis van het overlijden van Kees Rijk,
oud-voorzitter en erelid van Olympus, en een van de grondleggers van onze golfbaan. Wij zijn hem veel dank verschuldigd voor zijn enorme inzet.
Het bestuur
 
  
Het bestuur van Olympus deelt mee: In verband met de langdurige ziekte van Jelle Postma is Peter Openneer tijdelijk het aanspreekpunt voor de NGF-competitie.
Speciale aandacht:
Brief afstandsverklaring Obligaties (alleen voor leden)-pdf klik hier
 

 

Olympus divers
 
     

 
 
Meer info
 
Olympus sponsors
(klik op het logo voor meer info) 


 •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •